Târg de locuinţe noi, în Capitală. Vezi cele mai mici preţuri

de:
05 nov. 2010
0 Afișari
Târg de locuinţe noi, în Capitală. Vezi cele mai mici preţuri

Discounturile practicate de dezvoltatorii imobiliari pe perioada tîrgului variază între 4000 euro şi pot ajunge până la 15 000 euro, în funcţie de modalitatea de plată aleasă de cumpărător şi de poziţia apartamentului în cadrul ansamblului, susţin organizatorii târgului. În afară de reducerile de preţ, dezvoltatorii propun clienţilor şi alte beneficii precum mobilarea şi utilarea gratuită a bucătăriei sau a livingului sau conceptul „all inclusive” în care locuinţele sunt livrate la cheie, dotate full option în funcţie de preferinţe.

Una dintre cele mai ieftine locuinţe, scoase la vânzare în cadrul târgului imobiliar, este o garsonieră de 27,7 metri pătraţi utili care costă 27.000 de euro plus TVA de 5%. Aceasta este situată la parter, în complexul Red House 2 din zona Prelungirea Ghencea, în cartierul Drumul Taberei. O altă locuinţă ieftină este un apartament de două camere într-unul din cele 12 blocuri ale ansamblului Confort City din zona de Sud a Capitalei, ce poate fi cumpărată în aceste zile la preţul de 38.500 de euro plus TVA. „Condiţia este să fie achitat preţul integral cu bani cash sau credit bancar până la sfârşitul acestui an”, a precizat Alex Rădulescu, senior account manager la Domus Stil, agenţia imobiliară prin care tranzacţionează locuinţele din proiect.

Printre dezvoltatorii care îşi prezintă oferta de locuinţe în cadrul târgului se numără RPF Development, Cordia Residence, Domus Stil, Conimpex Company, Avangarde Rezidential, Neocasa, KTIK Development, Sălaj Rezidential, Conlux Development – North Lane, Apulum 94 – Red House1 şi Red House 2, Pallady Towers, NHP Metropolitan Residence, MB Dezvoltare – Lac de nuferi, Maple Place, Act Casa, SPI Residence şi CityLights Pipera.

Ce alte locuinţe găsiţi la târg

American Construction Tehnologies (Act Casa) prezintă în cadrul Domus Expo Imobiliare cele mai ieftine locuinţe, cu preţuri de la 40.000 euro plus TVA de 5% pentru o suprafaţă de 115 metri pătraţi construiţi. Locuinţele, prefabricate în America, sunt construite pe terenul clientului pe structură metalică şi se livrează la cheie. Casele au suprafeţe cuprinse între 115 mp şi 208 mp.

Un apartament de 2 camere situat în cadrul proiectului Metropolitan Residence poate fi achiziţionat în acest sfârşit de săptămână cu o reducere de 10.000 euro din preţul de listă de 65.000 euro plus TVA.

Cu 38.500 de euro la care se adaugă TVA poate fi cumpărat de asemenea un apartament de 2 camere în cadrul Ansamblului Confort City, pe Splaiul Unirii. Aceste apartamente au suprafaţa construită, în medie, de 52 mp.

Persoanele care aleg zona Drumul Taberei au la dispoziţie un apartament de 2 camere în cadrul proiectului Avangarde Rezidenţial, situat în Prelungirea Ghencea. Imobilul poate fi achiziţionat pe perioada târgului cu o reducere de 7.000 de euro, adică la preţul de 50.000 euro plus TVA.

Discounturi oferă totodată şi KTIK Development, dezvoltatorul ansamblului Privighetori din Băneasa. Pentru un apartament situat la parter, discountul este de 14.000 euro plus TVA din preţul de listă de 89.000 de euro plus TVA.

Locuinţele din cadrul ansamblului Liziera pot fi cumpărate pe perioada târgului cu o reducere de 20 de procente, respectiv la preţul de 950 de euro plus TVA pentru fiecare metru pătrat construit.

Maple Place, un ansamblu de vile situat în Baloteşti, a pregătit un discount de 7.000 de euro din preţul standard pentru persoanele care vor încheia antecontractul de vânzare-cumpărare până la sfârşitul acestei luni.

Parcul Privighetorilor, cartierul dezvoltatorului Cordia Residence, situat în apropierea Pădurii Băneasa, are 118 apartamente cu 2,3 şi 4 camere cu dotări şi finisaje de lux.

Vitan Residence, proiectul dezvoltatorului RPF Development, situat în cartierul cu acelaşi nume, prezintă în cadrul expoziţiei apartamente deja finalizate.

După cum susţin consultanţii imobiliari, în ciuda crizei financiare, proprietăţile scumpe sunt mai uşor tranzacţionabile decât cele ieftine. „S-a vândut mai repede o casă în centrul Bucureştiului la 800.000 de euro decât un apartament de două camere de 50.000 de euro. Constat că luxul se vinde mai uşor în această perioadă. Poate şi din cauza faptului că o parte din posibilii cumpărători, de exemplu bugetarii, au fost speriaţi de măsurile de austeritate anunţate şi nu mai fac achiziţii”, a motivat Angelica Iva, directorul general al firmei de comunicare care a organizat evenimentul.

Târgul imobiliar este deschis publicului Vineri între orele 11.00 şi 18.00, Sâmbătă în intervalul orar 10.00-18.00 şi Duminică între 10.00 şi 16.00. Intrarea este liberă.

Cookies