Târg de joburi pentru noul sezon „Work in UK”. Salarii de la 1000 de lire sterline

de:
28 mart. 2014
1 Afișari
Târg de joburi pentru noul sezon

Ofertantii pun la dispozitia cetatenilor romani locuri de munca in industria ospitalitatii, in domeniul caring, in fabrici de recoditionare aspiratoare sau produse electrocasnice,depozite accesorii auto, electricieni, ingirjire batrani sau asistenti medicali si NOUL program,special pentru Ingineri, Economisti dar si pe partea de Office Jobs, informeaza Hotnews.com.

Vor participa parteneri din Marea Britanie; acestia sunt in cautare de persoane cu varsta cuprinsa intre 18-45 de ani. Targul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in afara granitelor tarii. 

Pozitiile pentru care se recruteaza sunt ospatar/ospatarita, barman/barmanita, receptioneri, valeti, cameriste, maseuri, ajutori bucatari si bucatari,food and beverage pentru hoteluri si resorturi exclusiviste de 4 si 5 stele ca si Marriott sau Hilton; dar si pentru pozitii de ingineri,economisti, electricieni, caring/assistant sau companii feroviare sau parcuri de distractii. 

Durata contractului de munca este nedeterminata, salariile incepand de la 1000 de lire sterline in functie de postul ocupat si de experienta, iar in ceea ce priveste consultanta si gasirea unui loc de cazare, acestea se vor face cu ajutorul parteneriolor nostri.

Agenda Eveniment: 
Prezentare program – incepand cu ora 10:
Sesiunea de interviuri – incepand cu ora 11:

Cookies