Târg de iarnă pentru bucureșteni cu creații ale producătorilor locali. Urban Christmas Market, între 1 și 24 decembrie la ARCUB. ONG-urile sunt invitate să devină parteneri

17 nov. 2021
211 afișări
Târg de iarnă pentru bucureșteni cu creații ale producătorilor locali. Urban Christmas Market, între 1 și 24 decembrie la ARCUB. ONG-urile sunt invitate să devină parteneri

De Ziua Națională a României, 1 decembrie, se deschide un târg de iarnă pentru bucureșteni cu creații ale producătorilor locali. Astfel, începe Urban Christmas Market, între 1 și 24 decembrie la ARCUB. Mai mult, ONG-urile sunt invitate să devină parteneri la eveniment și se pot înscrie până în data de 22 noiembrie. Participanții vor fi anunțați în data de 25 decembrie.

ARCUB anunţă organizarea „Urban Christmas Market”, un târg care va avea loc în perioada 1 – 24 decembrie la sediul din Gabroveni. Acesta aduce în fața bucureştenilor o serie de creaţii ale micilor producători locali din Capitală. Mai mult, ONG-urile sunt invitate să devină partenere ale acestui lung eveniment.

Târg de iarnă la ARCUB în Centrul Vechi

Conform organizatorilor, acest târg este dedicat sărbătorilor de iarnă (după cum îi spune și numele), fiind locul ideal în care puteți lua cadouri mai speciale de sărbători.

Locul va fi deschis zilnic, între orele 10,00 şi 21,00, la Hanul Gabroveni din Centrul istoric, în sălile de la parterul şi subsolul clădirii adiacente pasajului care face legătura între străzile Lipscani şi Gabroveni, din Centrul Vechi din București.

Ce veți putea găs acolo

Anul acesta „Urban Christmas Market” va avea secţiuni dedicate creatorilor de obiecte de design, ateliere educative pentru copii, secţiuni dedicate street food & drinks şi vânzătorilor de produse alimentare artizanale, anunță organizatorii într-un comunicat.

Invitație pentru ONG-urile din București, care sunt condițiile

De asemenea, organizaţiile nonprofit (ONG) sunt invitate să devină parteneri ai evenimentului de la sediul ARCUB. Aceștia trebuie să vină cu o propunere de participare până pe 22 noiembrie, adică luni. Astfel, propunerile trebuie să includă minimum cinci expozanţi.

Expozanţii propuşi trebuie să se încadreze într-una dintre cele două categorii: creatori de produse nealimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la creatorii de obiecte decorative, bijuterii, articole vestimentare şi accesorii, creatorii de cosmetice naturale, decoraţiuni de Crăciun, cărţi, albume, viniluri, articole de papetărie şi articole pentru copii) şi producătorii sau vânzătorii de produse alimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la producătorii sau vânzătorii de dulciuri, miere, siropuri, ceaiuri, băuturi calde şi de alte produse artizanale).

Cum se va face selecția participanților

„Selectarea propunerilor primite se va face pe baza experienţei aplicanţilor în organizarea de evenimente similare şi va lua în considerare criteriul diversităţii şi al calităţii produselor prezentate, modul de prezentare a produselor şi ponderea creatorilor autohtoni în ansamblul expozanţilor”, transmite ARCUB.

ONG-urile doritoare pot transmite propunerile de participare până pe 22 noiembrie, ora 15,00, la adresa de mail [email protected]. Rezultatele vor fi anunţate pe 25 noiembrie, adică vinerea viitoare.

Toate informațiile necesare pentru cei care vor să se înscrie sunt disponibile aici.

Cookies