Târg de Florii și de Paște în Parcul Lumea Copiilor, până pe 11 aprilie

de:
03 apr. 2015
1 afișări
Târg de Florii și de Paște în Parcul Lumea Copiilor, până pe 11 aprilie

Vineri, 3 aprilie, în Sectorul 4 debutează Târgul de Florii şi de Paşte. Găzduită de aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor, manifestarea oferă posibilitatea locuitorilor Sectorului 4, cât şi din alte zone ale Capitalei, de a achiziţiona produsele necesare preparării bucatelor tradiţionale din cadrul celor 100 de standuri special amenajate în acest sens.

Ouă încondeiate, turtă dulce, cozonaci ”ca la mama acasă”, ciocolată de casă, baclava, pastramă de oaie, drob și stufat de miel, mititei, gulaș, sarmale, brânzeturi, pește și preparate din pește, produse apicole și alte bunătăți, sunt câteva dintre ofertele comercianților prezenți la acest târg.

Nu vor lipsi nici rețetele preparate special pentru cei care respectă tradiția creștină, aceștia putând să se delecteze cu bucate de post – ciorbă și iahnie de fasole, zacuscă, sarmale de post și diverse salate din legume.

Și producătorii de legume și-au anunțat prezența în număr mare, urmând să expună spre vânzare tot ceea ce face trebuință gospodinelor pentru prepararea produselor specifice Sărbătorii Pascale.

Totodată, de la standurile comercianților mai pot fi achiziționate diverse cadouri și decorațiuni de Paște, icoane pictate pe sticlă și lemn, dar și obiecte meșteșugărești, realizate din ceramică.

Printre atracțiile târgului se numără atelierele de încondeiat ouă şi țarcurile special amenajate pentru miei, iezi și iepurași, spre deliciul și bucuria micuților care îi vor putea admira și mângâia.

Evenimentul are loc până pe 11 aprilie. 

Cookies