Târg de Florii, în week-end, în Cişmigiu

de:
14 apr. 2011
3 Afișari
Târg de Florii, în week-end, în Cişmigiu

Primaria Municipiului Bucuresti prin CreArT – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti organizează, incepand de vineri 15 aprilie, la cea de-a II-a editie a evenimentului Traditii si Flori de Sarbatori.

Cu ocazia sarbatorii de Florii si in pragul sarbatorilor pascale, Parcul Cismigiu va gazdui un targ de mestesugari cu produse si obiecte traditionale, precum si o expozitie de flori cu vanzare. Programul artistic, desfasurat pe scena de la Foisor, va include spectacole sustinute de grupuri de copii, ansambluri folclorice si fanfare.

„Prin acest eveniment incercam sa aducem in atentia publicului traditii si obiceiuri care ne definesc atat din punct de vedere spiritual, cat si cultural. Va doresc ca sarbatorile crestine sa va aduca liniste in suflet!”, declara Claudia Popa, Directorul Centrului de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in perioada 15 – 20 aprilie, zilnic intre orele 10.00 si 20.00, iar accesul publicului este liber.

Cookies