Târg de flori și de Florii în parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

de:
10 apr. 2014
0 Afișari
Târg de flori și de Florii în parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

În Parcul Lumea Copiilor şi-au dat întâlnire 20 de expozanţi, sosiţi din judeţele Dâmboviţa, Giurgiu şi Prahova, dar şi din Capitală, care se vor întrece în a oferi plante de grădină şi flori, într-un total spectacol de miresme şi culoare. Cum Târgul se deschide cu două zile înainte de Duminica Floriilor, dată la care mulți români își sărbătoresc ziua onomastică, iată un bun prilej pentru toți cei care au aniversaţi dragi ca, pe lângă urarea de La mulți ani!, să ofere și un buchet de flori sau un aranjament viu colorat.

De asemenea, tot vineri, 11 aprilie a.c., în imediata apropiere a Târgului de Flori, va debuta la orele 10.00 Târgul Tradiţiilor de Paşte. Aşadar, până pe 19 aprilie a.c., toţi cei care doresc să se aprovizioneze cu cele necesare preparării mesei de Paşte vor avea de unde alege produse nu doar proaspete și gustoase, ci și la prețuri de producător, fiindcă la eveniment şi-au anunţat deja participarea 50 de comercianţi din mai multe zone ale ţării, cu tradiţie în prepararea bucatelor specifice Marii Sărbători Creştine.

Ouă încondeiate, turtă dulce, cozonaci ”ca la mama acasă”, ciocolată de casă, baclava, pastramă de oaie, drob și stufat de miel, mititei, gulaș, sarmale, brânzeturi, pește și preparate din pește, produse apicole și alte bunătăți, iată câteva dintre ofertele comercianților prezenţi la acest târg.

Nu lipsesc nici reţete preparate special pentru cei care respectă tradiția creștină, aceștia putând să se delecteze cu bucate de post – ciorbă și iahnie de fasole, zacuscă, sarmale de post, diverse salate din legume. Totodată, de la standurile comercianților mai pot fi achiziţionate diverse cadouri şi decorațiuni de Paște, icoane pictate pe sticlă și lemn, dar şi obiecte meșteșugărești, realizate din ceramică.

Una dintre atracțiile târgului o reprezintă țarcurile special amenajate pentru miei și iepurași, spre deliciul și bucuria micuților care îi vor putea admira și mângâia.

Cookies