Târg de Crăciun fără certificat verde, în București. Tot ce trebuie să știi despre Crângași Christmas Market

06 dec. 2021
11901 Afișari
Târg de Crăciun fără certificat verde, în București. Tot ce trebuie să știi despre Crângași Christmas Market
Târg de Crăciun fără certificat verde, în București. Tot ce trebuie să știi despre Crângași Christmas Market

S-a deschis al doilea târg de Crăciun din Sectorul 6 al Capitalei. Crângași Christmas Market se află în apropierea stației de metrou Crângași, iar intrarea este liberă și fără certificat verde.

Târg de Crăciun fără certificat verde, în București. Tot ce trebuie să știi despre Crângași Christmas Market, conform informațiilor oficiale transmise de Primăria Sectorului 6.

Te-ar mai putea interesa și: Târgurile de Crăciun din București. Lista actualizată a evenimentelor. Bonus: unde se intră fără certificat

Târg de Crăciun fără certificat verde, în București

Crângași Christmas Market este al doilea târg de Crăciun deschis în Sectorul 6 al Capitalei. Acesta se află în apropierea stației de metrou Crângași.

Expozanți din toată România sunt prezenți la târgul de Crăciun. Aceștia au adus o gamă variată de produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă. La cele 8 căsuțe din cadrul târgului puteți găsi: obiecte artizanale, din lemn sculptat, ceramică și globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente.

Stați fără grijă. De aici nu lipsesc nici aromele specifice sezonului. La terasa cu bucate tradiționale săsiți și bunătățuri, precum: sarmale, plăcinte moldovenești, bunătăți maramureșene, turtă dulce, cozonac, vin fiert. Iubitorii de dulciuri vor găsi aici și deserturi: cheesecake și prăjituri cu fructe, dulcețuri și gemuri proaspete (preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale și gătite după cele mai vechi rețete tradiționale), transmit organizatorii celui de-al doilea târg de Crăciun din Sectorul 6.

De la târgul de Crăciun nu lipsesc bunătățurile
De la târgul de Crăciun nu lipsesc bunătățurile. Sursă foto: Primăria S6

Zona de distracție este luminată seară de seară, iar târgul se transformă într-o zonă perfectă pentru a petrece timpul liber, în compania oamenilor dragi.

Tot ce trebuie să știi despre Crângași Christmas Market

Accesul este fără taxă și fără certificat verde.
Accesul este fără taxă și fără certificat verde. Sursă foto: Primăria S6

Târgul este deschis în fiecare zi, în perioada 6 decembrie 2021 – 10 ianuarie 2022, în intervalul orar 10:00 – 21:00. Accesul la Crângași Christmas Market este liber, fără taxă și fără certificat verde.

Te-ar mai putea interesa și: TOP 5 Beculețe de Crăciun în București

Vizitatorii trebuie să știe că se vor respecta măsurile sanitare din pandemie: este obligatorie purtarea măștii de protecție, în momentul în care nu se consumă alimente și/ sau băuturi, în zona special amenajată, dar și păstrarea distanțării fizice.

Organizatorii târgului de Crăciun din zona Crângași transmit că având în vedere contextul epidemiologic din prezent, se vor respecta toate măsurile și regulile cu privire la standardul minim aplicabil pentru evenimentele și acțiunile culturale organizate în aer liber, la locul unde se desfășoară Crângași Christmas Market.

Cookies