Târg de cadouri pentru îndrăgostiţi la Bucureşti Mall

de:
07 feb. 2012
2 Afișari
Târg de cadouri pentru îndrăgostiţi la Bucureşti Mall

Bucureşti Mall găzduieşte, cu ocazia Valentine`s Day, în perioada 7 – 14 februarie, un târg de cadouri pentru îndrăgostiţi, activităţi specifice precum ateliere de creaţie artistică, lecţii de dans pentru perechi, muzică live şi concurusri cu premii surpriză. Tot marţi, Anchor Grup, dezvoltatorul Bucureşti Mall a anunţat revenirea lui Ali Ergun Ergen în companie pe poziţia de Chief Executive Officer.

La târgul de cadouri pentru îndrăgostiţi ”Love, Amore, Iubire” bucureştenii vor putea cumpăra bijuterii şi articole create manual, delicii din ciocolată, aranjamente florale, cosmetice bio, muzică, cărţi de dragoste sau bijuterii.

Începând din 10 februarie, Bucureşti Mall va dedica un spaţiu exclusiv iubirii, în care cuplurile să creeze liber, în cadrul unor workshop-uri de pictură, desen, olărit sau decoraţiuni florale şi să participe la expoziţii, lecţii de dans, teatru şi muzică live.

În seara de Valentine`s Day va avea loc un concert cu muzică live susţinut de Jonathan David, Acoustic Rendezvous, Irina Sarbu şi Luiza Zan.

Cei care fac cumpărături de cel puţin 200 lei în perioada 10-24 februarie pot câştiga cadouri personalizate pentru persoana iubită, constând în buchete de flori sau parfumuri surpriză.

Târgul este deschis zilnic, între orele 10.00-22.00.

Cookies