Târg de cadouri de Crăciun, la Romexpo, în perioada 1-21 decembrie. INTRAREA LIBERĂ

de:
30 nov. 2014
0 Afișari
Târg de cadouri de Crăciun, la Romexpo, în perioada 1-21 decembrie. INTRAREA LIBERĂ

Bucurestenii vor gasi la targ peste 250 de firme din Romania si Italia, Kenya, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Suedia ce vor expune produsele specifice acestei perioade pe o suprafata de peste 11.000 mp, scrie dailybusiness.ro.

Bucharest Christmas Shopping va expune spre vanzare decoratiuni si suveniruri, pana la imbracaminte, incaltaminte, produse cosmetice, accesorii pentru casa, jucarii sau mancaruri traditionale.

Gazduit in Pavilionul Central, dar si pe platformele exteriorare, targul va imbina shopping-ul cu concerte, momente de dans si teatru, concursuri si ateliere de creatie.

Inaugurat pe 1 decembrie, Bucharest Christmas Shopping va dubla festivitatile prezente in Bucuresti cu aceasta ocazie. Astfel, incepand cu ora 14.00, locuitorii Capitalei sunt asteptati la Romexpo pentru Hora Unirii si concerte sustinute de Gheorghe Turda, Maria Carneci, Nelu Ploiesteanu, Mihai Constantinescu, Diana Bisinicu si Lavinia Parva.

Prima editie a Bucharest Christmas Shopping va fi deschisă pentru public in perioada 1 – 18 decembrie, intre orele 12.00 – 20.00, si 19 – 21 decembrie, intre orele 12.00 – 02.00. Intrarea este libera.

Vezi şi: Bucharest Christmas Market 2014 s-a deschis sâmbătă. Ce găsim în el

Cookies