Târg de brazi în 6 locații din Sectorul 6. PS6: Aducem lângă casele voastre locuri de unde să vă cumpărați pomul de Crăciun

08 nov. 2022
1856 Afișari
Târg de brazi în 6 locații din Sectorul 6. PS6: Aducem lângă casele voastre locuri de unde să vă cumpărați pomul de Crăciun
Târg de brazi în 6 locații din Sectorul 6. PS6: Aducem lângă casele voastre locuri de unde să vă cumpărați pomul de Crăciun. Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, astfel că PS6 îi anunță pe bucureștenii care locuiesc în Sectorul 6 că organizează un târg de brazi. 6 locații au fost scoase la licitație pentru comercianți.

Târg de brazi în 6 locații din Sectorul 6

A mai rămas puțin până la Sărbătorile de iarnă, atunci când ne vom întreba (printre altele) de unde putem cumpăra brazi din București, fără să străbatem tot orașul cu bradu-n brațe, prin autobuz.

Iată că Primăria Sectorului 6 a furat startul și anunță că, prin Administrația Comercială Sector 6 va organiza un târg de brazi în 6 locații.

Cele 6 locații scoase de PS6 pentru comercianți sunt următoarele:

  • Platou Crângași,
  • Parcare Gorjului,
  • Chilia Veche,
  • Parcare Sir,
  • Piața Valea Ialomiței,
  • trotuarul din fața Cinema Favorit.

Primăria Sectorului 6 va reveni în perioada următoare cu informații suplimentare.

„Se apropie #Sărbătorile #de #Iarnă, astfel că ne-am gândit să aducem lângă casele voastre locuri de unde să vă cumpărați pomul de #Crăciun.

Prin Administrația Comercială Sector 6 vom organiza #TârguldeBrazi în 6 locații”, anunță PS6 într-o postare pe Facebook.

Târg de Crăciun în S6

Amintim că, anul acesta, Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este organizat UNTOLD și Primăria Sectorului 6.

Organizatorii evenimentului și-au propus să transforme spațiul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din București.

„West Side Christmas”, organizat în Parcul Drumul Taberei, își va deschide porțile pe 25 noiembrie. Târgul de Crăciun va fi deschis până la data de 27 decembrie 2022. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii UNTOLD pregătesc, în premieră, pentru București, mai multe activități, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari:

  • workshop-uri și ateliere,
  • spectacole de lumini,
  • activități și experiențe magice.

Târgul va fi amenajat pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat din Parcul Drumul Taberei, iar accesul va fi gratuit.

Cookies