Târg de adopții la Starbucks, în Mall Vitan. Bucureștenii sunt așteptați să ia acasă un prieten blănos

09 dec. 2022
145 Afișari
Târg de adopții la Starbucks, în Mall Vitan. Bucureștenii sunt așteptați să ia acasă un prieten blănos
Târg de adopții la Starbucks, în Mall Vitan. Bucureștenii sunt așteptați să ia acasă un prieten blănos | Sursă foto: Pexels

Un nou târg de adopții va avea loc în acest weekend în București. De data aceasta, animăluțele care au nevoie de un adăpost vor fi aduse la cafeneaua Starbucks din București Mall Vitan. Evenimentul este organizat prin intermediul ASPA.

Târg de adopții la Starbucks, în Mall Vitan

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei, a anunțat că va organiza un nou târg de adopții în București.

În acest final de săptămână, iubitorii de animale sunt așteptați la cafeneaua Starbucks din București Mall Vitan unde va avea loc ultimul târg de adopții de anul acesta. Pentru a marca ediția specială, ASPA a realizat un parteneriat cu populara cafenea.

Adresa exactă a București Mall Vitan este, Calea Vitan 55-59. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2022, între orele: 12:00 și 17:00.

29 de târguri au fost organizate în 2022

La ultimul târg din acest an vor fi aduși zece căței. Aceștia sunt pregătiți să apară în fața oamenii prezenți la eveniment în speranța de a ajunge într-o familie iubitoare care sa îi îngrijească. Dintre aceștia:

  • 8 sunt puiuți,
  • 2 sunt adulți.

Pe parcursul acestui an, au fost organizate 29 de târguri de adopții în numeroase locații din București. Prin intermediul acestor evenimente, au fost adoptate 276 de animale.

Cățeii ce vor fi prezentați în cadrul evenimentului de la cafenea au toate procedurile legale îndeplinite. Adopțiile sunt gratuite.

În cazul in care nu aveți cum să ajungeți la târg, însă vă doriți să adoptați un cățel puteți contacte unul dintre centrele ASPA:

Târgul de adopții din acest weekend este realizat cu ajutorul voluntarilor PROEDUS și a sponsorilor care au pregătit surprize atât pentru căței, cât și pentru adoptatori.

Cookies