Târg de adopții gratuite de câini organizat de PMB în Parcul Izvor. De ce documente ai nevoie să pleci acasă cu patrupedul „pereche”

22 iul. 2021
139 Afișari
Târg de adopții gratuite de câini organizat de PMB în Parcul Izvor. De ce documente ai nevoie să pleci acasă cu patrupedul
Târg de adopții gratuite de câini organizat de PMB în Parcul Izvor. De ce documente ai nevoie să pleci acasă patrupedul "pereche" sursa foto: PMB.ro

PMB se implică într-o campanie prin care se dorește creșterea numărului de adopții de câini din centrele ASPA. Astfel, în diminețile din acest weekend este organizat un târg de adopții în Parcul Izvor, iar vineri are loc Ziua Porților deschise la ASPA Bragadiru. De ce documente ai nevoie să pleci acasă cu patruped pereche.

Primăria Municipiului București a anunțat, într-un comunicat, că pregătește în aceste zile, împreună cu Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor(ASPA), Proedus, Circul Metropolitan și ARCEN o serie de evenimente în acest weekend de 23-25 iulie, într-o încercare de a mări numărul de adopții a câinilor cazați în adăposturile ASPA din Capitală și din Ilfov.

Se caută doritori care vor să își găsească patrupedul pereche

Este cunoscut faptul că un câine îți poate schimba viața. Te poate face mai activ, vei avea mereu pe cineva care să te aștepte acasă și indiferent de vreme, mai ales dacă lucrezi work from home, vei avea mereu un motiv, indiferent de vreme, să te plimbi măcar pentru câteva minute pe afară. Dacă vrei să faci acest lucru gratuit, poți merge în weekend la evenimentele organizate de PMB pentru a primi șansa, asta dacă te încadrezi, la o adopție. Vezi mai jos de ce documente ai nevoie pentru a putea obține gratuit un câine de rasă ce ți-ar putea deveni cel mai bun prieten.

Ziua Porților Deschise la ASPA Bragadiru

Vineri, 23 iulie, la sediul ASPA Bragadiru va avea loc Ziua Porților Deschise, între orele 12:00-20:00. Bucureștenii și nu numai sunt invitați să viziteze adăpostul și să-și găsească patrupedul „pereche”. Adopția este gratuită, iar cei care își doresc un animal de companie trebuie să prezinte însă o serie de documente care să îl facă eligibil pentru acest proces.

Astfel, vei avea nevoie de următoarele documete pentru a adopta un câine: copie carte de identitate, dovadă venit, adică să atești faptul că ai un salariu cu care l-ai putea întreține și o dovadă de spațiu. Orice câine are nevoie de un loc în care să trăiască.

Târg de adopții în Parcul Izvor și plimbări pe Calea Victoriei

Sâmbătă și duminică, în intervalul orar  09:30-12:30, bucureștenii interesați pot adopta un câine direct din Parcul Izvor, acolo unde va fi organizat un târg de adopții în incinta zonei de spectacol a Circul Metropolitan. De asemenea, veniți cu documentele de mai sus.

Mai mult, între orele 19:00-21:00, o serie de cățeii adoptabili, însoțiți de voluntarii Proedus, vor ieși la plimbare pe Calea Victoriei, în cadrul evenimentului evenimentul „Străzi deschise”.

Toți cei care doresc să adopte un cățel în timpul târgului sau in timpul plimbării pe Calea Victoriei vor primi  formulare de rezervare, adopție și carnetele de sănătate ale cățeilor. Sunteți pregătiți să vă schimbați viața?

Cookies