Târg de adopții de căței și pisici la Festivalul RiseUp Student Fest. Festivalul e în weekend, în campusul Politehnicii București

26 sept. 2023
2330 Afișari
Târg de adopții de căței și pisici la Festivalul RiseUp Student Fest. Festivalul e în weekend, în campusul Politehnicii București
Târg de adopții de căței și pisici la Festivalul RiseUp Student Fest. Festivalul e în weekend, în campusul Politehnicii București | Sursa foto: Facebook - ASPA

Bucureștenii sunt invitați să facă o faptă bună adoptând un câine sau o pisică de la târgul organizat de ASPA. Evenimentul are loc în cadrul RiseUp Student Fest, în acest weekend, în Campusul Politehnicii București.

ASPA organizează un nou târg de adopții cu câini și pisici

În cadrul târgului organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), bucureștenii pot adopta atât câini, cât și pisici. Acesta va avea loc în weekendul 30 septembrie – 1 octombrie, în cadrul Festivalului RiseUp Student Fest.

Adopția este o faptă MINUNATĂ care schimbă viața unui animal. La târg vor fi prezenți căței din centrele ASPA și pisici de la Asociatia TNR Capturare Sterilizare Eliberare și de la Asociația Nobody Dogs.

Cei care vor ajuta la buna desfășurare a evenimentului sunt voluntarii PROEDUS, iar sponsorii campaniei au pregătit surprize gustoase și utile pentru adoptatori și blănoșii adoptați:

  • Voucher de reducere sac cu hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar ;
  • O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania;
  • Un voucher în valoare de 100 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa o păturică si o pernuță sau pot să îl folosească la achiziția unui culcuș pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here.

Festivalul RiseUP STUDENT FEST by MachineMan va avea loc în inima Capitalei, mai exact în Campusul Politehnicii București, acolo unde muzica și distracția se împletesc cu faptele bune.

Târgul de adopții din weekend este deschis vizitatorilor între orele 10:00-18:00.

Intrarea este liberă, iar adopțiile sunt gratuite.

De asemenea, biletele pentru zbor liber cu balonul cu aer cald și bungee jumping pot fi achiziționate de AICI.

Te-ar mai interesa și:

Cookies