Târg boieresc cu pește și legume la grătar, blănuri și pături din lână de vânzare, în Piața Amzei

de:
05 dec. 2013
1 Afișari
Târg boieresc cu pește și legume la grătar, blănuri și pături din lână de vânzare, în Piața Amzei

Ardei graşi, roşii, dovlecei, dar şi vinete, coapte pe grătar vor fi pregatite pentru vizitatorii care vin în Piaţa Amzei, la Târgul Boieresc, in urmatoarele trei zile, informeaza organizatorii printr-un comunicat de presa.

Şi, pentru că mâine, dar şi sâmbătă şi duminică este dezlegare la peşte, organizatorii spun că  „Nea Gică din Târgovişte va face, la târg, păstrăv proaspăt pe grătar. Păstrăvul are carne albă, recomandat persoanelor care au probleme cu ficatul şi fiind o sursă excelentă de proteine cu puţine calorii. Toate aceste bunătăţi pot fi savurate la aer liber, chiar în târg pentru că avem mese şi băncuţe pentru vizitatorii noştri. Iar pentru cei care nu postesc, nea Gică pregăteşte la grătar, proaspete şi bune: frigărui de pui, pastramă de oaie, ceafă, cârnaţi şi mititei.”

Vizitatorii sunt asteptati totodata cu blănuri unicat, produse in Târgu Mureş, Orăştie şi Harghita. Veti gasi asadar astrahane, haine din blană de nurcă, de bizon, de vulpe,  la preţuri pentru toate buzunarele.

Bucureştenii găsesc în Piaţa Amzei, în cadrul Târgului Boieresc din Centrul Bucureştilor, şi pături, perne si papuci de casa din lână de oaie.

Cookies