LA MINE-N CARTIER

Vestea bună a unui primar din București. Tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe

Tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe.Este vestea bună pe care un primar din Capitală o dă celor care sunt nevoiți să își vânda marfa la colt de stradă sau în preajma piețelor.

Piedone, Primarul Sectorului 5, promite tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe. Edilul a anunțat că a dispus ca începând de marţi Administraţia Pieţelor să pună la dispoziţie 10 tarabe în incinta fiecărei pieţe pentru persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul pieţelor.

Aceste persoane vor putea vinde cele câteva legume sau fructe la tarabele special amenajate, fără a plăti vreo taxă pentru respectivele tarabe.

„Începând de mâine, Poliţia Locală Sector 5 nu va mai sancţiona acele bunicuţe care vând câteva legături de pătrunjel la colţul străzii sau pe străzile din apropierea pieţelor din sector. Am dispus ca Administraţia Străzilor să pună la dispoziţia acestora 10 tarabe în fiecare piaţă, total gratuit. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături şi pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supravieţuiască.”, transmite primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Potrivit Primăriri Sectorului 5, agenţii Poliţiei Locale Sector 5 vor informa persoanele vârstnice care vând pe străzile din jurul pieţelor din sector că au la dispoziţie, total gratuit, tarabe unde îşi pot comercializa într-un mod civilizat cele câteva fructe sau legume.

Spațiu pentru producătorii autohtoni în Piața Rahova

Totodată, începând de marţi, cei care vor organiza târguri cu caracter temporar pe raza Sectorului 5, vor fi obligaţi să asigure total gratuit un număr de aproximativ 10 tarabe pentru persoanele vârstnice care comercializează cantităţi mici de legume şi fructe.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone menţionează că după ce Piaţa Rahova va fi redată în folosinţă, se va amenaja un spaţiu cu mai multe tarabe pentru producători autohtoni. Edilul a spus că aceste tarabe vor fi oferite cu titlu gratuit, pentru a atrage cât mai mulţi astfel de producători în Piaţa Rahova, conform Mediafax.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button