Ţânţăreanu l-a lăsat pe fiul său fără averea de 40 milioane euro

de:
20 aug. 2013
2 afișări
Ţânţăreanu l-a lăsat pe fiul său fără averea de 40 milioane euro

Dragoş Ţânţăreanu, în vârstă de 40 de ani, este căsătorit, are doi copii, dar şi o amantă oficială, cu care are alţi doi copii. Viaţa lui nu este însă deloc pe placul tatălui său, milionarul Cristian Ţânţăreanu. Aflat în conflict deschis cu fiul său, celebrul om de afaceri, în vârstă de 70 de ani, a decis să-i dea o lecţie juniorului şi l-a dezmoştenit deoarece nu a rupt legătura cu amanta sa, antrenoarea de fitness Adriana Nicolae (35 de ani), fostă dansatoare la emisiunea „Surprize, surprize”, scrie Libertatea.ro.

Ţânţăreanu l-a dat afară pe Dragoş din casa pe care i-a construit-o lângă reşedinţa sa din Paradisul Verde şi a închis restaurantul unde fiul său era manager. Rămas pe dumuri şi fără bani în cont, Dragoş s-a mutat la amantă, conform spuselor unor apropiaţi ai familiei.

Mai mult, Cristian Ţânţăreanu şi soţia sa, Manuela, au întărit legăturile cu nora lor, Mihaela, care a rămas în casa lui Dragoş împreună cu cei doi copii. Aşadar, familia Ţânţăreanu practic a renunţat la Dragoş, dezmoştenindu-l, şi a „înfiat-o” pe noră, cu tot cu copii. De fetiţele pe care le are fiul său cu amanta, Tânţăreanu nu este însă la fel de apropiat. „Mi-am cunoscut cele două nepoţele, am fost să le văd. Sunt copii, sunt nevinovaţi. Însă cu Dragoş am în continuare o relaţie rece. Mai mult nu vreau să comentez”, a declarat milionarul.

Deşi milionarul nu este mulţumit de această decizie drastică pe care a fost nevoit să o ia, el consideră că aceasta este o lecţie de viaţă pentru Dragoş, care, mai rebel din fire, i-a adus multe necazuri.

Cei doi nu se înţeleg de mai mulţi ani, iar o dovadă este şi urarea făcută de Dragoş de ziua milionarului. El a declarat atunci public: „Îi urez tatei să moară, să-mi rămână averea mie!”. Replica lui Cristian Ţânţăreanu a fost la fel de usturătoare: şi-a decăzut fiul din toate drepturile.

Cristian Ţânţăreanu deţine cartierul de lux de la Corbeanca, denumit Paradisul Verde. Aici milionarul şi-a stabilit reşedinţa, iar lângă a lui, la mai puţin de 50 de metri, i-a construit fiecărui fiu (lui Dragoş şi celor doi băieţi pe care îi are soţia sa, Manuela, din prima căsătorie), în mod egal, pe câte 3.000 de metri pătraţi, câte o vilă, evaluată fiecare la 300.000 de euro.

Cookies