ȘTIRI

Tânărul care a cântat imnul României într-o gară din Amsterdam a refuzat să apară la Antena 3

Imaginile cu el cântând acordurile din „Deşteaptă-te române” în timp ce olandezii aflaţi în gară îl aplaudă au devenit rapid viral pe internet, clipul fiind distribuit pe reţelele de socializare de mii de persoane.

În ciuda succesului rapid al gestului său, Valentin Astănculesei a luat în seara zilei de 1 decembrie o altă decizie importantă: invitat de Mihai Gâdea în studioul Antenei 3, a refuzat să participe la o emisiune a trustului Intact, informează B1.ro. „Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atât mai puţin al domnului Gâdea şi consider că am luat cea mai bună decizie”, a scris el pe contul său de Facebook. Postarea sa a fost urmată de zeci de comentarii în care e felicitat pentru decizia sa.

Iată mesajul său:

„Sunt coplesit de atatea mesaje, va multumesc frumos!

N-am televizor si nu stiu ce emisiuni sau stiri mai sunt, dar stiu de la voi ca am aparut azi la stiri datorita share-urilor voastre si va multumesc! Am primit cateva mesaje din partea unor oameni din media, iar intr-unul din ele am fost invitat astazi la Antena 3, in emisiunea lui Mihai Gadea. Mi-au vorbit frumos, si mi-au pus la dispozitie si un pian si cu toate ca parintii mei nu si-ar mai fi incaput in pene de bucurie daca m-ar fi vazut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atat mai putin al domnului Gadea si consider ca am luat cea mai buna decizie.”

 
 

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button