Tânărul care a cântat imnul în gara din Amsterdam, la instalarea lui IOHANNIS la Cotroceni. VIDEO

de:
22 dec. 2014
0 Afișari
Tânărul care a cântat imnul în gara din Amsterdam, la instalarea lui IOHANNIS la Cotroceni. VIDEO

„Îi mulțumesc tânărului Valentin pentru momentul deosebit pe care ni l-a oferit tuturor celor prezenți ieri la Palatul Cotroceni”, a scris președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

 

 
„Duminică, după învestitură, Valentin Astănculesei îmi oferă cel mai frumos dar de început de mandat: aşa cum a făcut-o acum câteva săptămâni, în gara din Amsterdam, va cânta la Cotroceni imnul României”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook pe 19 decembrie.

Preşedintele ales mai afirma atunci că „mandatul său va începe sub semnul imnului naţional, ca un simbol al solidarităţii tuturor românilor şi al dorinţei noastre de schimbare”.

Valentin Astănculesei spunea că a cântat imnul, în acea zi, în faţa călătorilor din gara din Amsterdam, „de bucurie”. „Pentru prima oară m-am bucurat că sunt român şi am vrut să împărtăşesc ce simţeam”, a spus el.

Valentina Astănculesei spune că va cânta duminică, din nou, imnul naţional, de data aceasta pentru preşedintele Klaus Iohannis.

„Deşi sunt de meserie programator, iubesc muzica şi pianul. Voi cânta, duminică, pentru preşedinte, pentru un drum nou, pe care să îl parcurgem cu toţii şi pentru o Românie care să îşi ducă fiii acasă. Mulţumesc, domnule preşedinte”, a mai spus acesta în mesajul video.

Cookies