ȘTIRI

Tânărul care a cântat imnul în gara din Amsterdam, invitat de Iohannis să cânte la Cotroceni

„Duminică, după învestitură, Valentin Astănculesei îmi oferă cel mai frumos dar de început de mandat: aşa cum a făcut-o acum câteva săptămâni, în gara din Amsterdam, va cânta la Cotroceni imnul României”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele ales mai afirmă că “mandatul său va începe sub semnul imnului naţional, ca un simbol al solidarităţii tuturor românilor şi al dorinţei noastre de schimbare”.

Anunţul preşedintelui Klaus Iohannis este însoţit de un mesaj video al tânărului devenit cunoscut prin gestul făcut de ziua naţională a României.

Valentin Astănculesei afirmă că a cântat imnul, în acea zi, în faţa călătorilor din gara din Amsterdam, “de bucurie”. “Pentru prima oară m-am bucurat că sunt român şi am vrut să împărtăşesc ce simţeam”, a spus el.

Valentina Astănculesei spune că va cânta duminică, din nou, imnul naţional, de data aceasta pentru preşedintele Klaus Iohannis.

“Deşi sunt de meserie programator, iubesc muzica şi pianul. Voi cânta, duminică, pentru preşedinte, pentru un drum nou, pe care să îl parcurgem cu toţii şi pentru o Românie care să îşi ducă fiii acasă. Mulţumesc, domnule preşedinte”, a mai spus acesta în mesajul video.

Sursa: Mediafax


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button