ARHIVA B365

Tânara JEFUITĂ în staţia de metrou Unirii: Poliţia m-a sfătuit să nu-l pun pe internet. E liber

Tanara sustine ca atacatorul ei nu a fost prins, la mai bine de doua luni de la atac, desi ea l-a identificat si este si recidivist.

Alina a postat pe Facebook un mesaj in care vorbeste despre trauma ei si incearca sa traga si un semnal de alarma.

„Acum 2 luni si jumatate, mai exact pe 12 martie, intr-o luni, la 6.30 dimineata, am fost talharita la metrou, in drumul meu spre munca, fix in inima Capitalei, la Unirii,

– in Pasajul de la Unirii 2 nu era nimeni in afara de mine si amicul meu agresor. Nimeni adica nicio fiinta umana,

– am fost pentru prima oara cu salvarea, am ajuns la Urgente si m-am simtit ca intr-o comedie neagra facuta de-un regizor care a combinat prea multe droguri

– am fost chemata in repetate randuri la Politie, am dat enspe mii de declaratii, l-am identificat pe baiatul care m-a batut dupa poze and so on
O tânără jurnalistă, victima unei tâlhării la metrou în centrul Capitalei

– Politia m-a rugat sa nu-l pun pe internet pe agresor si nici sa-l dau la televizor. Asta dupa ce am fost sfatuita de politisti sa-mi scot de urgenta codul de acces si sa-mi sterg icloudul caci sigur judecatorul va aproba mandatul de interceptare. Ei, judecatorul n-a aprobat mandatul.

Pe agresorul meu il cheama Claudiu, e mai mic cu 2 ani ca mine si vine din Targu Mures. Mai are vreo 3 dosare pentru furt calificat si talharie in palmares, iar in 2015 a fost condamnat la 6 ani de inchisoare. Dar au trecut mai bine de 2 luni, iar Politia tot n-a reusit sa prinda un recidivist.

In schimb eu am ramas cu atacuri de panica, cu frica de metrou, cu frica de intors acasa seara de la munca, cu maini transpirate si intepaturi in piept, si-n mare cu frica de absolut orice. Seara ma uit in spate inainte sa intru in scara si cam toata lumea mi se pare usor dubioasa acum.

Am scris postarea asta la vreo siptamana dupa incident si m-am tot cacait sa-i dau share, nu stiu exact de ce. Intre timp m-am apucat de yoga, de inot, de renovat, de facut vaze de pe pinterest si am invatat sa ma dau cu scuterul. Chiar credeam ca sunt mai ok. Pana ieri cand am facut o mega criza de plans in trafic. Ce vreau sa zic e ca e aiurea rau sa traiesti cu atatea frici”, a scris Alina, pe Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button