Tânără dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru a o găsi pe femeia în vârstă de 25 de ani

20 ian. 2022
1295 Afișari
Tânără dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru a o găsi pe femeia în vârstă de 25 de ani
Tânără dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru a o găsi pe femeia în vârstă de 25 de ani. Sursa foto: Digi24

Poliția Capitalei face apel la bucureșteni pentru a sprijini eforturile de căutare a unei tinere în vârstă de 25 de ani care a plecat de acasă în data de 19 ianuarie și de atunci este de negăsit.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a transmis joi, prin intermediul unui comunicat de presă o serie de informații privind tânăra care a dispărut ieri, 19 ianuarie. Numele persoanei dispărute este Zamfir Nicoleta Luminița, o femeie în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în Sectorul 5 al Capitalei. Aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit de atunci, potrivit autorităților.

Tânără dispărută în București. La ce semnalmente să fie atenți cetățenii

Poliția Capitalei a precizat și mai multe aspecte fizice ale tinerei căutate. Astfel, persoana căutată are 1,70 metri înălțime și o greutate de circa 86 de kilograme. Fața tinerei este ovală, ochii căprui, părul negru, lung, iar tenul este alb. În momentul în care a plecat de acasă aceasta purta un trening cu glugă și pantofi sport de culoare roșie.

Tânără dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru a o găsi pe femeia în vârstă de 25 de ani
Tânără dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru a o găsi pe femeia în vârstă de 25 de ani. Sursa foto: Digi24. 

Toate persoanele care au văzut-o pe tânără sau pot oferi informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugați să contacteze Poliția Capitalei, utilizând numărul unic de urgență 112.

Acum două săptămâni în București a dispărut un băiat în vârstă de 12 ani

În urmă cu aproximativ două săptămâni, pe 4 ianuarie, un băiețel de 12 ani a fost dat dispărut în jurul orei prânzului, în zona rond Alexandria din București. Acesta s-a rătăcit din cauza faptului că nu cunoștea zona respectivă. Din fericire, copilul, pe numele său Linte Răzvan Ștefan, a fost găsit în seara zilei de 4 ianuarie, teafăr și nevătămat. Mai mult, agenții de poliție au precizat că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni și că a fost reunit cu familia sa la Serviciul Investigații Criminale Sector 5.

Cookies