Tânără din București, luată la bătaie de o femeie pentru că nu a coborât destul de repede din tramvaiul 32. „La un moment dat, a tras-o un bărbat și a oprit-o.”

01 nov. 2022
77259 Afișari
Tânără din București, luată la bătaie de o femeie pentru că nu a coborât destul de repede din tramvaiul 32. „La un moment dat, a tras-o un bărbat și a oprit-o.”
Tânără din București, luată la bătaie de o femeie pentru că nu a coborât destul de repede din tramvaiul 32. „La un moment dat a tras-o un bărbat și a oprit-o” / Foto Simbol: b365.ro

O tânără din București a fost luată la bătaie de o femeie pe motiv că nu a coborât suficient de repede din tramvai. Fata a povestit că pentru a depune plângere avea nevoie de martori, iar oamenii aflați în stație nu au dorit să o ajute.

Tânără din București, luată la bătaie pentru că nu a coborât destul de repede din tramvai

Întâmplarea avut loc în tramvaiul 32 din București. La Piața Unirii, capătul de linie al acestui tramvai, respectiva fata a început să coboare din vehicul.

Pentru că nu a coborât suficient de repede, o femeie, deranjată de ritmul acesteia, a început să o lovească, conform Antena 3.

Plângând, fata s-a filmat în timp ce povestea cele întâmplate. Clipul respectiv a fost postat pe TikTok și a devenit viral. În mai puțin de 24 de ore, acesta a strâns mii de vizualizări.

Nu e normal așa ceva, să te bată cineva când cobori din tramvai fără absolut niciun motiv, a declarat tânăra.

„Am sunat la Poliție să fac plângere”

După acest incident, fata a sunat la 112 pentru a face o plângere împotriva femeii care a luat-o la bătaie. Pentru a putea depune respectiva plângere, tânăra a fost anunțată că are nevoie de martori oculari care să ateste că cele declarate s-au întâmplat.

Acesta a povestit că oamenii, care au văzut cele petrecute, nu au vrut să o avute.

Toată lumea urla la mine și îmi zicea: te-ai trezit tu acuma să suni la Poliție, să faci pe marele justițiar că a dat femeia aia în tine, declară tânăra agresată.

În cele din urmă, tânăra a găsit o elevă de liceu care a fost dispusă să îi dea numele și numărul de telefon pentru a le transmite polițiștilor.

Dacă voi nu vedeți o problemă în asta, eu nu știu unde se îndreaptă țara asta, a mai spus fata în clipul postat pe TikTok.

@bianca__sis♬ original sound – Bianca Sis🌺 Travel expert

Cookies