Tânără de 26 de ani prinsă la furat în vestiarul unei săli de fitness din Bucureşti

de:
10 apr. 2014
0 Afișari
Tânără de 26 de ani prinsă la furat în vestiarul unei săli de fitness din Bucureşti

În cursul zilei de miercuri, 9 aprilie, poliţiştii Capitalei au prins în flagrant o tânără în vârstă de 26 de ani, imediat după ce aceasta ce ar fi sustras o sumă de bani dintr-un vestiar al unei săli de fitness din Capitală.

Poliţiştii fuseseră sesizaţi cu privire la comiterea, în perioada ianuarie – martie a mai multor infracţiuni de furt din vestiarul unei săli de fitness din sectorul 3 al Capitalei. În urma acestor informaţii, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a persoanei care ar fi comis infracţiunile. Astfel, poliţiştii Capitalei au identificat şi prins în flagrant o femeie, imediat după ce aceasta ar fi sustras, prin forţarea sistemelor de închidere a fişetului situat în vestiarul unităţii, suma de 100 de lei.

Din primele cercetări efectuate de judiciariştii Secţiei 12 Poliţie, a reieşit faptul că, femeia prinsă în flagrant, ar mai fi comis, alte patru infracţiuni de furt, reuşind astfel să sustragă diferite sume de bani, portofele, dar şi o pereche de blugi.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor, se ridică la suma de peste 6.800 de lei, recuperat în parte de poliţiştii bucureşteni. Cercetările sunt continuate de către judiciariştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu femeia în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.

Cookies