Tânără americancă, sechestrată într-o casă din Voluntari. DIICOT se ocupă de caz

12 apr. 2022
689 Afișari
Tânără americancă, sechestrată într-o casă din Voluntari. DIICOT se ocupă de caz
Tânără americancă, sechestrată într-o casă din Voluntari. DIICOT se ocupă de caz | Sursă foto: Captură-Digi 24

O tânără americancă de 21 de ani a sechestrata într-un imobil ce aparținea unor cetățeni britanici, aflat în Voluntari. Poliția a fost anunțată chiar de către Ambasada SUA din România.

Tânără americancă sechestrată într-un imobil din Voluntari

O tânără de 21 de ani, de origine din America, a fost lipsită de libertate în mod ilegal. Aceasta a fost găsită ce către polițiști într-un imobil aflat în Voluntari. Imobilul se afla pe strada Washington și aparține fraților britanici Tristan și Andrew Tate, conform Digi24.

Polițiștii au fost informați de această ilegalitate chiar de către reprezentați ai Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București. Tânăra americancă i-a trimis iubitului ei adresa la care se află, iar acesta din urmă a anunțat serviciul diplomatic.

Agenții de poliție de obținut mandate de percheziție de la Judecătoria Buftea și au mers la adresa din Voluntari, indicată de Ambasada SUA. Aici au găsit-o atât pe fata de origine americană, cât și o altă victimă, o tânără româncă.

Cazul a fost preluat de DIICOT

După găsirea celor două victime, cazul a fost preluat de DIICOT. Procurorii au început audierile în cauză, pentru a stabili ce s-a întâmplat, cu exactitate. Conform Digi24, cei doi britanici au fost audiați timp de cinci ore. Cu toate astea cei doi, Tristan și Andrew Tate au fost lăsați în libertate după terminarea discuțiilor avute la sediul DIICOT.

Mama uneia dintre fetele găsite în imobilul celor doi a declarat:

N-a fost plecată de acasă. Nici cel puțin o oră n-a plecat de acasă. A ieșit de la antrenament și mi-a zis ies: mami, ies cu o fată la un suc. Copilul meu e un copil cuminte și e prea naivă.

Cookies