SMART CITY

Tânără agresată de un străin în căminul studențesc din București

În fapt, poliţiştii bucureşteni au fost sesizaţi de către partea vătămată, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic şi deposedată, în repetate rânduri, de bunurile personale, în timp ce se afla într-un cămin studenţesc din sectorul 6 al Capitalei, unde locuieşte în prezent.

Urmare a cercetărilor efectuate în acest caz de către poliţiştii Capitalei, bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor a fost identificat şi prins, acesta fiind condus la sediul Secţiei 20 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate în acest caz, judiciariştii bucureşteni au stabilit faptul că, în perioada 05 – 31 martie a.c., bărbatul ar fi agresat fizic partea vătămată, cu care ar fi avut o relaţie anterior şi i-ar fi sustras un telefon mobil, o cartelă SIM precum şi cheile de la uşa de intrare în locuinţă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, cu bărbatul în stare de arest preventiv.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button