Tânăr suspectat de tentativă de tâlhărie, prins de poliţişti

de:
30 aug. 2013
0 Afișari
Tânăr suspectat de tentativă de tâlhărie, prins de poliţişti

În fapt, în cursul zilei de joi, în jurul orei 13.30, poliţiştii bucureşteni din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 3 Poliţie, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, în special a celor comise cu violenţă, au reuşit prinderea unui suspect, imediat după ce acesta ar fi încercat să sustragă un lănţişor de la gâtul unei femei.

Din verificările efectuate de poliţiştii bucureşteni a rezultat faptul că, suspectul, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei ar fi încercat să smulgă de la gâtul unei femei, un lănţişor.

Întrucât partea vătămată a opus rezistenţă, suspectul nu a reuşit să o deposedeze de lănţişor şi a fugit printre blocuri, unde a fost prins imediat de poliţiştii de investigaţii criminale ai Sectorului 3 Poliţie.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii DGPMB, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie, cu suspectul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cookies