ARHIVA B365

Tânăr suspectat de tâlhărie, prins în flagrant de poliţişti

Vineri, 13 februarie a.c., poliţiştii Capitalei au identificat şi prins în flagrant un tânăr, în vârstă de 26 de ani, imediat după ce a deposedat o tânără, prin ameninţare, de telefonul mobil.

În fapt, la data de 12 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 6 au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiicei acesteia, în timp ce se afla în spatele blocului de domiciliu, i-a fost smuls din mână un telefon mobil, de către un bărbat necunoscut.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un tânăr, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de săvârşirea faptei menţionate, procedându-se la supravegherea acestuia.

„Astfel, în cursul zilei de 13 februarie a.c., tânărul bănuit a fost observat cum, după ce a urmărit mai multe grupuri de minori, abordându-i, însă fără a comite vreo infracţiune, a ameninţat o tânără, în vârstă de 20 de ani, smulgându-i din mână telefonul mobil, după care a fugit, imediat fiind prins şi imobilizat de poliţişti.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în formă calificată, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, arată Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button