ARHIVA B365

Tânăr suspectat de furt din auto, prins de poliţişti la scurt timp de la comiterea faptei

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti l-au identificat şi prins, miercuri, la scurt timp de la comiterea faptei, pe un tânăr în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt din auto.

În dimineaţa aceleiaşi zile, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, cu privire la faptul că, în cursul nopţii, i-a fost spart geamul portierei stânga faţă de la autoturism, iar din interior au fost sustrase un sistem de navigaţie, un portofel ce conţinea acte de identitate, carduri bancare şi sumele de 1.000 de euro şi 600 de lei şi alte bunuri personale.

La scurt timp de la sesizarea comiterii infracţiunii, în urma activităţilor desfăşurate, judiciariştii Secţiei 25 Poliţie au identificat sistemul de navigaţie sustras, acesta fiind postat pe un site de internet specializat în vânzări.

Astfel, bănuitul a fost identificat şi prins de către poliţişti, având bunul sustras asupra sa, neputând justifica provenienţa acestuia.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button