ARHIVA B365

Tânăr scandalagiu, reţinut de poliţişti pentru ultraj, distrugere şi ameninţare

În fapt, în noaptea de 25 octombrie, în jurul orei 00:40, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către partea vătămată cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal pe strada Răsăritului din Sectorul 6, a fost ameninţat, iar autoturismul a fost distrus parţial de către un tânăr.

Din cercetările efectuate de judiciariştii bucureşteni a rezultat faptul că, în timp ce se deplasa cu un autoturism în care se aflau alţi doi tineri, suspectul ar fi blocat maşina părţii vătămate în trafic şi i-ar fi ameninţat pe ocupanţii autoturismului, solicitându-le să coboare din acesta.

Întrucât partea vătămată nu s-a conformat solicitărilor suspectului, acesta ar fi tăiat anvelopa autoturismului şi i-ar fi distrus parbrizul, după care ar fi părăsit locul faptei cu autovehiculul cu care se deplasa.

În ziua de 7 noiembrie, poliţiştii bucureşteni din cadrul Secţiei 21, l-au identificat şi prins pe suspect, conducându-l la sediul secţiei de poliţie pentru verificări.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button