ARHIVA B365

Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a tâlhărit un copil

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii bucureşteni, s-a stabilit faptul că, luni seară, suspectul ar fi lovit un tânăr de 14 ani, sustrăgându-i astfel două telefoane mobile.

Continuând verificările, poliţiştii bucureşteni au stabilit că, în cursul aceleaşi zile, în jurul orelor 20.30, în timp ce se aflau într-o staţie RATB din apropierea unui centru comercial situat în Sectorul 1, partea vătămată, însoţită de fratele său şi alţi doi prieteni, au fost abordaţi de către un grup de trei bărbaţi.

La un moment dat, unul dintre aceştia, în vârstă de aproximativ 25-30 ani, a început să-l lovească pe tânăr cu pumnii şi picioarele, după care i-a sustras două telefoane mobile pe care acesta le avea în buzunar, părăsind zona într-o direcţie necunoscută.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei, care a transportat victima la spital, aceasta rămânând internată pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

În baza semnalmentelor furnizate de cei care îl însoţeau pe tânărul tâlhărit, dar şi în urma unor investigaţii derulate de judiciariştii bucureşteni, oamenii legii l-au identificat şi reţinut pe făptaş, în mai puţin de cinci ore.

Suspectul, un bărbat de 27 de ani, a fost depistat pe raza unei comune din judeţul Dâmboviţa, acesta fiind reţinut de poliţişti şi adus în Capitală pentru cercetări.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 1.000 lei, a fost recuperat în proporţie de 50%.

În ceea ce-i priveşte pe cei doi bărbaţi care îl însoţeau pe suspect la momentul comiterii faptei, în urma verificărilor derulate s-a stabilit că aceştia nu au participat la comiterea tâlhăriei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu suspectul în stare de reţinere, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button