Tânăr împușcat de cinci ori, în plină stradă

de:
03 mai 2014
0 afișări
Tânăr împușcat de cinci ori, în plină stradă

Un tânăr de 21 de ani, din Satu Mare, a fost împuşcat în plină stradă. Agresorul a fugit imediat după atac. Victima a fost găsită de nişte trecători şi a fost transportată la spital.

„Apelul a fost primit dimineaţă, în jurul orei 5:40. I-au fost acordate îngrijiri medicale. Avea cinci împuşcături în zona abdominală, feţei, umăr. Era stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator. Era conştient. A fost transportat de urgenţă la spital, unde i se acordă în continuare îngrijiri medicale”, a declarat, la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt Ambulanţa Satu Mare, Mihaela Pop.

Tânărul le-a spus anchetatorilor că l-a recunoscut pe cel care l-a împuşcat şi că ar fi fost atacat fără motiv. „Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 că dintr-un autoturism taxi a fost coborâtă o persoană de sex masculin ce prezenta leziuni. La faţa locului au intervenit de urgenţă poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei care a acordat sprijin medical victimei. Victima prezenta leziuni la nivelul feţei şi al gâtului, posibil a fi făcute cu o armă neletală. Ulterior, un taximetrist a sesizat poliţiştii despre faptul că a fost deposedat de autoturismul cu care-şi desfăşura activitatea de către 3 bărbaţi necunoscuţi pe care i-a luat în autoturism. În momentul în care au ajuns pe strada Botizului, cei trei, prin ameninţare, i-au cerut taximetristului să părăsească autoturismul. Până în acest moment s-a reuşit identificarea a două din cele trei persoane implicate, respectiv victima şi un agresor de 17 ani”, a declarat Camelia Cosma, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Cookies