ARHIVA B365

TÂLHĂRIE ÎN PLINĂ STRADĂ: Tânăr din București, prins în FLAGRANT de polițiști

În jurul orei 08.00, judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 6, au observat pe o stradă din acelaşi sector, un bărbat pe care îl cunoşteau cu antecedente în comiterea de infracţiuni stradale, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea şi supravegherea acestuia.

Până în jurul orei 14.00, tânărul a fost observat urcându-se în mai multe mijloace de transport în comun şi pătrunzând în diverse magazine, urmărind persoane vârstnice, care purtau bijuterii la vedere.

În jurul orei 14.20, bărbatul a observat o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, care purta la gât un lănţişor, a pornit în urmărirea acesteia, iar când a ajuns în spatele unui bloc, i-a smuls lănțișorul de la gât și un cercel din ureche, după care a încercat să fugă, fiind prins şi imobilizat de către poliţişti.

Prejudiciul produs prin comiterea faptei, în valoare de aproximativ 1.600 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button