ARHIVA B365

Tânăr din Bucureşti, arestat după ce a ajutat doi hoţi să jefuiască o prostituată

În ziua de marţi, 10 februarie a.c., poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 28 de ani, bănuit că ar fi ajutat alţi doi tineri prinşi anterior, să comită mai multe infracţiuni de tâlhărie, informează un comunicat de presă remis de autorităţi.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, a rezultat faptul că, la data de 31 octombrie 2012, bănuitul, a contactat-o telefonic pe partea vătămată sub pretextul că intenționează să întrețină raporturi sexuale contra cost cu aceasta, fapt pentru care s-a deplasat la o adresă din sectorul 5 al Capitalei.

După ce a pătruns în locuința unde se aflau două femei, acesta a facilitat pătrunderea în incintă şi a altor doi tineri care le-au deposedat, prin amenințare cu un cuțit, de trei telefoane mobile şi de sumele de 250 de euro şi 50 de lei.

Pentru prinderea bănuiţilor, judiciariştii Poliţiei Sectorului 5, în ziua de 12 decembrie 2012, au făcut trei percheziţii domiciliare la imobilele în care locuiau, ocazie cu care doi dintre aceştia au fost depistaţi şi conduşi la sediul poliţiei.

Totodată, s-a constatat faptul că, după comiterea faptei cel de-al treilea tânăr a părăsit România, fiind arestat la scurt timp de autorităţile elene pentru săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie pe teritoriul Greciei şi fiind eliberat la sfârșitul anului 2014.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii a două infracţiuni de complicitate la tâlhărie calificată, cu bănuitul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button