Tânăr de origine asiatică, găsit mort într-o ghenă din București. Trupul neînsuflețit a fost dus la INML 

10 nov. 2022
2752 Afișari
Tânăr de origine asiatică, găsit mort într-o ghenă din București. Trupul neînsuflețit a fost dus la INML 
Tânăr de origine asiatică, găsit mort într-o ghenă din București. Trupul neînsuflețit a fost dus la INML  / Sursă foto: Captură Antena 3

Un tânăr de origine asiatică a fost găsit mort, noapte trecută, într-o ghenă de gunoi aflată în Sectorul 6 din București.

Tânăr de origine asiatică, găsit mort într-o ghenă din București

Trupul neînsuflețit al tânărului de origine asiatică a fost găsit în ghena unei facultăți din Sectorul 6 al Capitalei.

Acesta a fost descoperit de către studenții și paznicii din zona respectivă. Tot ei sunt cei ce au suna la 112 pentru a anunța autoritățile.

Se pare că ar fi vorba despre un bărbat în vârsta de 27 de ani, conform Antena 3. Polițiștii au contactat și ambasada pentru a-i anunța în legătură cu decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit a fost dus la INML

În acest moment se efectuează cercetări în cauză pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat. Trupul fără viață al tânărului a fost ridicat de la fața locului și dus la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML).

În zilele ce viitoare urmează să fie realizată necropsia, pentru a se stabili exact care a fost cauza decesului.

Marți seară, un șofer de taxi a murit la volan. Tragedia a avut loc chiar în timpul unei curse. Bărbatul aștepta la semafor într-o intersecție din Sectorul 2, București, când i-sa făcut rău.

Persoane apropiate bărbatului de 49 de ani spun că acesta a reușit să sune la 112. De asemenea, acesta a reușit să-l sune și pe fiul său înainte să își piardă suflarea.

Echipele de intervenție ce au ajuns la fața locului nu au putut să-l mai salveze pe acesta. Polițiștii au deschis o anchetă, iar trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști pentru investigații.

Știre în curs de actualizare.
Cookies