ARHIVA B365

Tânăr de 19 ani, prins după ce a furat telefonul mobil al unei femei în centrul Capitalei

În ziua de joi, 19 mai a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 19 ani, imediat după ce a sustras un telefon mobil din buzunarul hainei unei femei, în timp ce se afla pe o stradă din centrul Capitalei, precizează DGMB, într-un comunicta de presă.

În jurul orei 20.00, judiciariştii Secţiei 10 Poliţie au observat pe Bulevardul Unirii un tânăr care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Astfel, acesta a fost observat cum, profitând de neatenţia persoanei vătămate, i-a sustras din buzunarul hainei, un telefon mobil, după care a încercat să părăsească zona.

Imediat, poliţiştii au acţionat, reuşind prinderea bănuitului şi recuperarea prejudiciul produs, bunul în cauză fiind predat persoanei în drept.

Totodată, în urma controlului efectuat, asupra celui în cauză au mai fost identificare alte două telefoane mobile provenite din comiterea altor infracţiuni de furt cu puţin timp înainte de a fi prins.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, cu tânărul în stare de reţinere urmând a fi prezentat magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button