ARHIVA B365

Tânăr bănuit de viol, tentativă de viol şi tentativă de tâlhărie, prins de poliţişti

Din cercetările efectuate de către poliţiştii Secţiei 13 a reieşit faptul că bărbatul urmărea victimele, le imobiliza şi prin acte de violenţă încerca să întreţină relaţii sexuale cu acestea, informează Poliţia Capitalei.

Astfel, poliţiştii bucureşteni au stabilit faptul că, la data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 01:00, ar fi urmărit o tânără de 22 de ani, până când aceasta a intrat în scara blocului unde locuieşte, unde ar fi atacat-o şi ameninţând-o cu acte de violenţă ar fi întreţinut relaţii sexuale, fără acordul acesteia.

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în apropierea unei staţii de metrou din Sectorul 3, ar fi urmărit o femeie de 32 de ani, iar, la un moment dat, ar fi imobilizat-o şi ar fi încercat să-i sustragă geanta, însă aceasta ar fi reuşit să se apere şi să îndepărteze agresorul.

În continuare, poliţiştii bucureşteni au stabilit că, la data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 23:15, în timp ce se afla în apropierea aceleaşi staţii de metrou, ar fi urmărit o altă femeie, în vârstă de 40 de ani şi, prin violenţă, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale, însă şi aceasta a reuşit să se apere şi să îndepărteze agresorul.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button