Talmeș-balmeș de mesaje de Anul Nou care există pe net, le-am căutat și noi și uite ce-am găsit

31 dec. 2020
173 Afișari
Talmeș-balmeș de mesaje de Anul Nou care există pe net, le-am căutat și noi și uite ce-am găsit
V-am pregătit o listă de mesaje cu care nu veți da greș revelionul acesta

Anul 2020 a fost departe de așteptările și speranțele multora, asta e clar. Bine, la un moment dat, părea chiar departe de orice minimă decență. Sigur, nu e ca și cum la 12 noaptea o să schimbe totul ca prin fromidabilă magie, iar primul minut din 2021 o să facă dispărute sutele de zila nașpa ale lui 2020. Dar asta nu ne împiedică nici să sperăm la un an mai bun, nici să ne amuzăm cu niște mesaje pe care, pariu, ba le vom primi, ba le vom trimite. Ce mai, nimeni nu scapă de o poală de mesaje de Anul Nou - unele mai insporate, altele de te crucești.

Pentru că pandemia ne împiedică să petrecem Revelionul cum eram obișnuiți an de an, dar și pentru că nu vă veți vedea cu toate rudele și toți prietenii dragi, am adunat o listă de urări, că sigur aveți și de trimis, și de primit mesaje. Vă avertizăm, sunt cam de toate felurile.

Mesaje amuzante pentru noaptea de Anul Nou

„Viața mea ar fi goală fără tine, dar contul meu din bancă ar fi mai plin! Un an nou fericit!”

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Căţeluş cu părul creţ / Să ai Ferarri-n coteţ / Și o vilă cu piscină / Pe Antonia vecină / Ranch pe vreo 10 hectare / Pe faleza de la mare / Și-o cameră pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani / Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… sus paharul!!!”

„În contul tău nr. 2021 la Bancă “Viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulţi Ani!

„Închide ochii și pune-ți o dorință! Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate și sper să ți se întâmple și ție! La mulți ani fericiți!”

„În pariul cu viaţa am mai învins un an, am rămas la masa de joc şi am ridicat miza la 2020. Un alt an, o nouă provocare! La mulţi ani!”

„Vă doresc de 2021 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”

Mesaje clasice de Anul Nou

„Anul Nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La mulţi ani pentru 2021!”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

„În fiecare picătură de şampanie pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!”

„Ultimele zile ale anului 2020 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2021 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!”

„Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani în 2020!”

„Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!”

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

 

Cookies