ARHIVA B365

Tâlharul taximetriștilor, prins de polițiști

Mai mulți taximetriști s-au plâns la Poliție că au fost jefuiți, în Sectorul 2. Iată comunicatul polițiștilor: „Miercuri, 27 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt şi tâlhărie.

În perioada martie – mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 7 au fost sesizaţi de mai mulţi taximetrişti cu privire la faptul că, după efectuarea unor curse în zona sectorului 2, au constatat dispariţia unor bunuri de valoare aflate în maşini.

În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat un tânăr, bănuit de săvârşirea faptelor, iar la data menţionată, a fost efectuată o percheziţie, la domiciliul bănuitului, fiind depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe articole vestimentare şi telefoane mobile, cel în cauză fiind depistat şi condus la sediul secţiei.

În urma probatoriului administrat în cauză, au fost reţinute în sarcina tânărului şase infracţiuni, stabilindu-se că acesta aborda diferiţi taximetrişti cărora le solicita să îl transporte pe o stradă din sectorul 2 unde, profitând de neatenţia victimelor, sustrăgea diverse bunuri, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 17.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, furt calificat şi tâlhărie calificată, cu tânărul în stare de arest preventiv.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button