Tâlharul de la metrou. Poliția Capitalei l-a prins pe „jefuitorul în serie” care le fura femeilor bijuteriile

29 iul. 2022
3010 afișări
Tâlharul de la metrou. Poliția Capitalei l-a prins pe
Tâlharul de la metrou. Poliția Capitalei l-a prins pe "jefuitorul în serie" care le fura femeilor bijuteriile. Imagine simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Poliția Capitalei l-a prins pe tâlharul de la metrou. Oamenii legii l-au reținut pe „jefuitorul în serie”, care pe parcursul aceleiași zile a făcut patru tâlhării, în patru ore. Individul fura bijuteriile femeilor.

Tâlharul de la metrou

Joi, 28 iulie 2022, mai multi poliţiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut un bărbat, în vârstă de 43 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de tâlhărie calificată, în aceeași zi.

Mai exact, în cursul zilei de joi, 28 iulie, între orele 06:30 și 10:30, mai multe persoane au fost victimele unor infracțiuni de tâlhărie calificată, în timp ce se aflau în trenurile de metrou, în zona Sectorului 1, Sectorului 2 și Sectorului 3.

În urma cercetărilor și verificărilor desfășurate, oamenii legii au stabilit că toate faptele ar fi fost săvârșite de tâlharul de la metrou – un bărbat, în vârstă de 43 de ani, potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei.

Totodată, la data de 21 iulie, în jurul orei 20:00, individul i-ar fi smuls lănțișorul unei femei, în timp ce se afla într-o stație de metrou din Sectorul 5.

Cum a acționat bărbatul

  • joi, în jurul orei 06:30, în timp ce se afla într-un tren de metrou care a oprit într-o stație din Sectorul 2, tâlharul i-ar fi smuls unei femei un cercel.
  • după aproximativ 30 de minute, bărbatul se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 1 și i-ar fi smuls un cercel, unei alte femei.
  • în jurul orei 09:30, individul i-ar fi smuls unei persoane un lănțișor, într-un tren de metrou oprit într-o stație din Sectorul 2.
  • mai apoi, în jurul orei 10:30, tâlharul ar fi smuls, din nou, un lănțișor, unei alte persoane, în timp ce se afla într-un tren de metrou ce era oprit într-o stație din Sectorul 3.

A fost condus la audieri

Polițiștii l-au depistat pe bărbat și l-au condus la audieri.

„(…) în baza probatoriului administrat în cauză acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, transmite Poliția Capitalei.

Bunurile furate (cei doi cercei și două lănțișoare) au fost recuperate și urmează să fie returnate persoanelor vătămate.

Cookies