ARHIVA B365

TÂLHARUL CASANOVA: Le ameninţa cu bătaia pe femeile care nu voiau să fie sărutate de el

Polițiștii secției 20 din București au reușit să-l indentifice și apoi să îl rețină, zilele trecute, pe autorul mai multor tâlhării înregistrate în București. Acesta este Gabriel Mazilu, un bărbat de 37 de ani, din Dâmbovița care s-a eliberat recent din penitenciar unde a stat închis pentru furturi și tâlhării. Polițiștii spun că faptele sale penale se întind pe trei pagini pagini. Din luna decembrie a anului trecut, de când este în libertate, Gabriel Mazilu a locuit în Capitală, la o iubită. În acest timp a dat tâlhărie după tâlhărie și mai mult, a obligat-o pe o necunoscută, în timp ce se afla pe Calea Plevnei, să îl sărute. Femeia a fost amenințată de Mazilu și, după ce a scăpat din brațele acestuia a mers direct la polițiști pentru a-l reclama, scrie evz.ro.

Judiciariștii Secției 20 și de la Secția 3 au reușit să probeze trei fapte ale lui Mazilu- ar fi lăsat trei femei fără genți. Una dintre ele a fost înregistrată cu o zi înainte de Crăciun, când Mazilu ar fi ar fi lovit o femeie, căreia i-a furat geanta în care se aflau bunuri şi bani în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

O altă faltă a lui Mazilu a fost înregistrată de polițiști pe 29 decembrie 2014, în jurul orelor 22:00. Când se plimba pe Calea Plevnei, în apropiere de locuința iubitei, a ajuns-o din urmă pe o altă femeie şi, lovind-o în spate, a încercat să îi smulgă geanta din mână, dar s-a dezechilibrat, nereuşind să ia prada.

Și pe 5 ianuarie, în jurul orelor 18:00, tot pe Calea Plevnei, a obligat o femeie de 40 de ani să îl sărute de mai multe ori, amenințând-o cu bătaia. După ce a scăpat din brațele lui, aceasta a mers la Secția 3 unde l-a reclamat.

Când a ajuns la Secția 20 de poliție, Mazilu a aflat că o instanță de judecată l-a condamnat, la opt ani, pentru tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată şi agresiune sexuală. Tâlharul a fost arestat deja în cealaltă cauză.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button