ARHIVA B365

Femei atacate de un bărbat, sâmbătă, în Capitală. Atacatorul a fost prins

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public au observat un bărbat care a coborât în fugă dintr-un tramvai în staţia RATB Baba Novac şi a trecut în staţia de vis-a-vis, unde a urcat într-un alt tramvai, în direcţia Bucur Obor.

În acelaşi timp, unul din poliţişti a urcat în tramvaiul din care coborâse suspectul şi a observat o femeie agitată, care i-a declarat că i-a fost smuls din ureche un cercel din aur, de individul care a coborât în fugă din tramvai.

Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii au trecut în urmărirea individului, pe care, în jurul orei 10.30, l-au depistat şi imobilizat într-un centru comercial din Sectorul 2, în timp ce oferea spre vânzare doi cercei din aur.

În urma cerecetărilor, poliţiştii au stabilit în sarcina bărbatului faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 09.20, în timp ce se afla într-un tramvai oprit în staţie, a smuls de la urechea unei femei în vârstă de 78 de ani, un cercel din aur, apoi a coborât în fugă din mijlocul de transport, iar în jurul orei 10.10, în timp ce se afla într-un alt tramvai oprit în staţie, a smuls de la urechea altei femei, în vârstă de 65 de ani, un alt cercel din aur, după care a coborât în fugă din mijlocul de transport.

Bunurile sustrase, în valoare totală de aproximativ 400 de lei, au fost recuperate în totalitate şi predate părţilor vătămate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button