ARHIVA B365

Tâlhărie în plină stradă, în Bucureşti. Un tânăr i-a smuls unei bătrâne lănţişoarele de la gât

În fapt, în cursul aceleiaşi zile, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 12:00, o femeie în vârstă de 71 de ani ar fi fost deposedată de două lănţişoare pe care le purta la gât.

Efectuând verificări cu privire la sesizarea făcută, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 7 Poliţie au reuşit, la scurt timp, identificarea şi prinderea tânărului bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie, acesta fiind condus la sediul poliţiei pentru verificări.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii bucureşteni a reieşit faptul că, partea vătămată, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, ar fi fost urmărită de către bănuit care, prin smulgere, ar fi reuşit să o deposedeze de două lănţişoare pe care le purta la gât, după care ar fi părăsit zona.

Datorită intervenţiei prompte a poliţiştilor bucureşteni, prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button