ARHIVA B365

Femeie, victima unei tâlhării și a unei tentative de viol în propria casă

Polițiștii au prins agresorul.

În jurul orei 01:15, Poliţia Capitalei a fost sesizată la 112 cu privire la faptul că, într-o locuinţă situată în sectorul 1 al Capitalei, o femeie ar fi fost agresată fizic.

Victima le-a oferit semnalmente cu privire la persoana care a agresat-o şi care i-ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri.

Politiștii au prins suspectul, care a fost dus la Secţia 4 Poliţie pentru verificări.

Totodată, asupra suspectului, poliţiştii Capitalei au găsit un laptop şi un încărcător pentru laptop, bunuri care ar fi provenit ca urmare a săvârşirii faptei de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii bucureşteni, a reieşit faptul că suspectul ar fi pătruns în locuinţa părţii vătămate, o femeie în vârstă de 38 de ani, profitând de faptul că uşa nu era încuiată, iar prin folosirea violenţei fizice, ar fi reuşit să sustragă mai multe bunuri din locuinţa acesteia.

Mai mult, suspectul ar fi încercat să întreţină un raport sexual neconsimţit cu partea vătămată însă nu a reuşit acest lucru.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Secţiei 4 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi tentativă la infracţiunea de viol, cu suspectul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button