Tâlhar, reţinut de poliţişti, după ce a agresat o femeie şi i-a furat telefonul şi cheile de la casă

de:
19 mai 2015
0 Afișari
Tâlhar, reţinut de poliţişti, după ce a agresat o femeie şi i-a furat telefonul şi cheile de la casă

Poliţiştii Secţiei 13 au stabilit, în urma cercetărilor, că un bărbat, în vârstă de 28 de ani, este suspect de săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie. Duminică, bărbatul a agresat fizic o femeie, în vârstă de 28 de ani, după care, prin smulgere, i-a sustras din mână un telefon mobil şi o pereche de chei de la locuinţa sa din sectorul 3.

Ulterior, bănuitul a pătruns în locuinţa victimei, de unde a sustras mai multe bunuri şi suma de 1.000 de lei şi a distrus articole vestimentare, un laptop şi un router, prejudiciul creat fiind estimat la 7.000 de lei.

Luni, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat telefonul mobil, o cartelă SIM şi o cameră web reclamate ca sustrase, precum şi cheile apartamentului tinerei de 28 de ani.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies