ARHIVA B365

Tâlhar de 18 ani, prins de polițiști în urma unei acțiuni complexe de supraveghere

În perioada 18 – 22 februarie., Poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea mai multor fapte de tâlhărie în Sectorul 5, de către aceeaşi persoană.

Oamenii legii au demarat o acţiune complexă de supraveghere a locurilor în care se puteau comite infracţiuni similare, semnalmentele suspectului fiind comunicate către toţi poliţiştii bucureşteni.

În urma acestor măsuri, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 februarie a.c., suspectul a fost depistat de către un echipaj de poliţie format din agenţi de siguranţă publică care l-au condus la sediul celei mai apropiate secţii de poliţie.

S-a constatat faptul că tânărul este suspectat de comiterea într-o perioadă de doar câteva zile, a patru infracţiuni de tâlhărie, prin folosirea violenţei fizice. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, a rezultat faptul că, în zilele de 18, 19, 20 şi 22 februarie a.c., în timp ce se afla în sectorul 5 al Capitalei, suspectul, prin smulgere şi prin folosirea forţei fizice a deposedat parţile vătămate de patru telefoane mobile.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 5.000 de lei, a fost recuperat în parte de către poliţiştii Capitalei şi restituit părţilor vătămate.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, cu suspectul în stare de reţinere, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button