”Talcioc” ilegal pe Șos. Pantelimon și Șos. Ștefan cel Mare din Sectorul 2. ”Oamenii fac slalom printre haine și alte bunuri”

10 oct. 2022
540 Afișari
”Talcioc” ilegal pe Șos. Pantelimon și Șos. Ștefan cel Mare din Sectorul 2. ”Oamenii fac slalom printre haine și alte bunuri”

”Talcioc” făcut de comercianții de la parterul blocurilor, pe două artere mari ale Bucureștiului: Șos Pantelimon și Șos. Ștefan cel Mare, ambele în Sectorul 2.

Acolo pietonii sunt nevoiți să facă slalom printre haine și alte bunuri întinse la stradă. Imaginea creată este una de ”talcioc”.

Haine, flori, legume și fructe stau zilnic, înșirate pe trotuarul din zona blocurilor 1-4 din Șos. Pantelimon și nr. 14 din Șos. Ștefan cel Mare, ”ocupat aproape în întregime de persoane care ignoră legea”, menționează Primăria Sectorului 2.

Comercianții și-au expus marfa direct pe trotuare, în condiții improprii și fără respectarea regulilor de salubrizare. Acest lucru a determinat intervenția Poliției Locale a Sectorului 2 în aceste zone.

Vineri, 07.10.2022, au fost aplicate 14 amenzi, în valoare totală de 14.000 lei și s-a luat măsura eliberării acestor zone.

Poliția Locală Sector 2 anunță că va continua monitorizarea zonelor expuse riscului de comerț stradal neautorizat.

Vă mai recomandăm și:

Cookies