Tacâmuri diversificare non-toxice pentru copii Melvelo (P)

14 iul. 2022
31 Afișari
Tacâmuri diversificare non-toxice pentru copii Melvelo (P)
Tacâmuri diversificare non-toxice pentru copii Melvelo. Sursa imagine: www.melvelo.ro

Atunci când îi hrănesc pe cei mici, mulți părinți înțeleg importanța alegerii alimentelor organice pentru copii pentru a evita expunerea la pesticide și la hormoni adăugați, dar mulți nu realizează că instrumentele folosite pentru a găti și chiar o pereche de tacâmuri pentru copii pentru a servi mâncarea pot fi, de asemenea, o sursă de substanțe chimice dăunătoare.

Mulți părinți se limitează la veselă din plastic de calitate inferioară pentru copii, fără să realizeze că există multe alternative sigure, non-toxice și elegante, disponibile pe scară largă, pentru a servi mâncarea. Este indicat ca părinții să aleagă tacâmuri pentru copii non-toxice pentru a mânca sănătos.

Tacâmuri copii

Bebelușii sunt mult mai sensibili decât adulții la efectele periculoase ale toxinelor și substanțelor chimice. Pentru că petrec atât de mult timp explorându-și noul mediu, bebelușii petrec mult timp târându-se pe podea și punând tot felul de lucruri în gură. Ca urmare, ei vor absorbi și ingera în mod natural tot ceea ce se află în jurul lor.

Prin trecerea la produse mai sigure pentru bebeluși, de la haine și jucării la produse de masă, cum ar fi tacâmurile pentru copii, produse de îngrijire personală și de curățare, veți reduce expunerea lor la unele substanțe chimice potențial periculoase care pot avea efecte grave asupra sănătății pe termen lung.

Părinții trebuie să utilizeze ustensile pentru gătit non-toxice, dar și tacâmuri pentru copii non-toxice. Utilizarea unor tacâmuri pentru copii non-toxice ferește bebelușii și copii mici de substanțe chimice toxice și materiale care trebuie evitate. Tacâmurile pentru bebeluși Melvelo sunt realizate din materiale sigure, non-toxice.

Material tacâmuri copii non-toxice

Alternative excelente la plastic pentru farfurii bebeluși, linguri bebeluși, pahare de băut pentru bebeluși, tacâmuri pentru copii și depozitare pentru bebeluși includ: silicon de calitate alimentară (lavabil în mașina de spălat vase), lemn (cu un finisaj netoxic), bambus ecologic, oțel inoxidabil (rezistent la mașina de spălat vase), sticlă (lavabilă în mașina de spălat vase; pentru copiii mici luați în considerare un manșon de silicon pentru a proteja sticla), fibră de bambus cu melamină de calitate alimentară (a nu se confunda cu cealaltă opțiune de melamină din plastic.)

Setul de tacâmuri din silicon Melvelo

Tacâmurile pentru copii Melvelo au culori pastelate și un design simplu. Tacâmurile pentru copii Melvelo se pot cumpăra atât separat, cât și în set. Tacâmurile Melvelo sunt non-toxice, sunt tacâmuri din silicon, o alternativă foarte bună pentru tacâmurile standard. Setul de tacâmuri din silcon Melvelo este simplu și elegant și ușor de ținut în mână de către copilul dumneavoastră, când este mic și când este mare.

Fabricate din plastic de polipropilenă fără BPA, tacâmurile din silicon pentru copii Melvelo sunt valabile în mașina de spălat vase pentru a simplifica ora mesei și a ușura curățarea. Sunt ușor de combinat cu alte culori și seturi din colecția de veselă Melvelo, astfel, dacă alegi tacâmuri pentru copii din silicon Melvelo vei știi că este o opțiune excelentă pentru copiii de toate vârstele.

Setul de tacâmuri Melvelo cuprinde o furculiță și lingură pentru copii. Copilul este capabil să folosească atât furculița, cât și lingura, în ciuda faptului că sunt un pic mai lungi decât dimensiunea obișnuită pentru copii mici. Sunt ușor de apucat și de manipulat. Furculița are dinți flexibili și suficient de tari și subțiri pentru a trece prin alimente moi. Mâncarea este ușor de cules cu furculița și ușor de colectat cu lingura. Setul de tacâmuri de la Melvelo face copilul fericit când le folosește.

Contact: [email protected]
Tel: +40720595200

Cookies