BAZAR

Sziget Festival le oferă fanilor ocazia de a propune propriul line-up

Aplicaţia Wishmachine oferă posibilitatea de a propune până la zece nume pe care ţi-ai dori să le vezi anul acesta la Sziget Festival. Poţi fi creativ, dar şi practic, cu alte cuvinte, poţi introduce nume care, după părerea ta, pot contribui într-un fel aparte la atmosfera Sziget.

“În ultima vreme, au fost publicate numeroase articole legate de Sziget în presa internaţională, multe susţinând că festivalul este un lider de opinie, mereu dornic să ofere vizitatorilor mai mult decât aceştia se aşteaptă. Suntem mândri de acest lucru, însă noi o privim ca pe o educaţie în ambele sensuri, astfel că cei care se ocupă de stabilirea programului trebuie să fie la curent cu ideile şi sugestiile fanilor legate de programul ideal. Suntem cu toţii conştienţi de top5-ul specific fiecărui gen în parte, aşa că ideea e să privim dincolo de această limită”, spun organizatorii Sziget Festival.

Ca întotdeauna, Sziget este un eveniment ce poate deveni perfect doar împreună cu fanii festivalului, drept urmare, ideile originale sunt binevenite.

APLICATIA Sziget Wishmachine:
www.facebook.com/SzigetRomania?sk=app_234987416567169

The Stone Roses este primul nume confirmat la Sziget Festival 2012, au anunţat organizatorii festivalului în decembrie 2011.www.facebook.com/SzigetRomania

Sziget – mai mult decat un festival!

Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Europa, atrăgând peste 400.000 de persoane în fiecare an.

Sziget Festival are loc în prima jumătate a lunii august. Locaţia festivalului se deduce chiar din denumirea acestuia: cuvântul „sziget” însemnând „insulă” in limba maghiară. Insula Óbuda, mai exact, situată pe Dunăre în capitala Ungariei, care, în fiecare an, se transformă timp de o săptămână într-un oras cosmopolit iubitor de muzică.

Început ca un festival studenţesc în 1993, a evoluat de la an la an şi a devenit ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button