SUV Fest se organizează pe 24 și 25 iulie la Ciolpani. Poți testa cele mai tari modele din categoria Sport-Utility

20 iul. 2021
136 Afișari
SUV Fest se organizează pe 24 și 25 iulie la Ciolpani. Poți testa cele mai tari modele din categoria Sport-Utility
SUV Fest se organizează pe 24 și 25 iulie la Ciolpani

SUV Fest se organizează pe 24 și 25 iulie la Ciolpani. În acest weekend va avea loc pe circuitul TCS Racing Park din Ciolpani un eveniment dedicat vehiculelor din categoria Sport-Utility.

SUV Fest se organizează pe 24 și 25 iulie la Ciolpani, la eveniment fiind așteptați toți iubitorii, și nu numai, mașinilor crossover sau off-road.

Practic, organizatorii precizează că la eveniment participă mașini din gama micilor crossovere destinate în special orașului, până la SUV-uri de dimensiuni mari sau off-roadere autentice sau vehiculele din categoria Sport-Utility. Toate acestea își vor demonstra abilitățile în cadrul SUV Fest.

Organizatorii spun că într-o perioadă în care SUV-urile par a deveni principalele ținte de achiziție ale clienților de mașini, testarea în paralel a mai multor vehicule concurente a devenit o necesitate, aceasta fiind modalitatea prin care clienții pot decide în deplină cunoștință de cauză care dintre ofertele existente pe piață este mai aproape de dorințele și necesitățile lor.

SUV Fest se organizează pe 24 și 25 iulie la Ciolpani

Circuitele de la TCS Racing Park sunt întinse pe o suprafață de circa 30.000 de metri pătrați și sunt astfel proiectate încat să convingă fiecare potențial client de SUV de calitățile mașinilor testate, dar și de abilitățile șoferului de a aborda corect trasee pe teren accidentat.

Vă recomandăm și: Cum o să arate noua mașină Dacia Duster 2021 FOTO

De altfel, pecizează organizatorii, traseele sunt desenate și construite de o echipă de profesioniști cu peste 20 de ani de experiență în evenimente și trasee off-road.

În cadrul SUV Fest vor putea fi văzute și testate modele precum Audi Q5 și Q7, Ford Kuga, Honda CR-V, Hyundai Tucson, Isuzu D-Max, Kia Sportage, Mazda CX-30, Mercedes-Benz G 350, Nissan Juke, Suzuki Vitara sau Toyota RAV4.

Evenimentul poate reprezenta și obună oportunitate de relaxare pentru mulți, SUV Fest fiind organiat la doar 30 km de București. Zona va include și un food court, o zonă de activități pentru copii și piste pentru biciclete.

La locul de joaca pentru copii vizitatorii vor se vor putea întâlni cu mascote, iar în zona zona de mâncare ei sunt așteptați de food truck-uri.

Cookies