Sute de suporteri, veniți pentru EURO 2020, au petrecut în Centrul Vechi înaintea partidei Ucraina-Macedonia de Nord VIDEO

17 iun. 2021
111 afișări
Sute de suporteri, veniți pentru EURO 2020, au petrecut în Centrul Vechi înaintea partidei Ucraina-Macedonia de Nord VIDEO

Sute de suporteri veniți pentru EURO 2020, au petrecut în Centrul Vechi înaintea partidei Ucraina-Macedonia de Nord. Cele două tabere s-au distrat și au petrecut împreună, fără incidente.

UPDATE: Suporterii au început să ajungă pe stadion.

Suporterii din Ucraina și Macedonia de Nord și-au dat întâlnire în Centrul Vechi al Capitalei, cu doar câteva ore înainte de meciul de la EURO 2020 de la 16.00 pe Arena Națională. Sute de oameni îmbrăcați în tricourile echipelor pe care le susțin au cântat și au dansat în centrul Bucureștiului cot la cot, fără incidente.

Centrul Vechi, plin ca într-o noapte de weekend

Suporterii au umplut terasele și străzile din Centrul Vechi al Bucureștiului, aproape ca într-o zi de weekend dinainte de pandemie. Oamenii au discutat și și-au făcut făcut fotografii cu fanii echipei adverse.

Înainte de a merge în Centrul Vechi, mulți dintre ei au stat la coadă la centrul de testare de la Piața Alba Iulia. Accesul la meci e condiționat de adeverința de vaccinare sau de un test negativ nu mai vechi de 72 de ore. Tot de la acel centru, fanii și-au ridicat brățările de accces pe stadion, scrie digi 24.

Partida dintre Macedonia de Nord și Ucraina este al doilea meci din grupele EURO 2020 găzduit de București și va începe joi la ora 16.00 pe Arena Națională.

Cookies